Покана за общо събрание на сдружение „Родилница“

15.06.2021 г.

На основание чл. 14, ал. 1 от устава на сдружение „Родилница” се свиква общо събрание на членовете на сдружението на 05.07.2021 г. от 16.00 часа в град София на адрес ул. Братя Миладинови 37, при следния дневен ред:

1. Освобождаване на членовете на управителния съвет на сдружение „Родилница” и избор на нови членове, нов председател и заместник-председател.
2. Приемане на промени в устава, на ново седалище и адрес на управление и ново лого на сдружение „Родилница”.

При липса на необходимия кворум, заседанието ще се проведе един час по-късно от обявения час, на същото място и при същия дневен ред, и ще се счита за законно, независимо от броя на присъстващите членове. Желаещите да участват дистанционно ще получат линк за среща в платформата Zoom на електронната поща преди началото на събранието.

Вашият коментар

Добавете вашият коментар по-долу, или trackback от вашия сайт. Можете също така да се абонирате за тези коментари чрез RSS.

Бъдете вежливи. Придържайте се към темата, без вулгарности или спам.

Може да използвате следните етикети:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този блог е свързан с Gravatar. За да получите своята световно-призната лична картинка, моля регистрирайте се в Gravatar.