Успешна трета работна среща, ражда се Коалиция за майчино здравеопазване

На 24 януари т.г. в София се проведе последната, третата от предвидените официални работни срещи по проекта. Темата на уъркшопа бе формулирана като  «Стратегическо планиране и коалиционно изграждане. Реални действия за реална промяна на майчиното здравеопазване в България».

Някои от участниците бяха съвсем малки и много заинтересовани

Някои от участниците бяха съвсем малки и много заинтересовани

Както може би сте чули и/или прочели, проектът „Стратегия за дългосрочна застъпническа кампания за спазване на човешките и гражданските права в майчиното здравеопазване” се финансира в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009–2014 г., www.ngogrants.bg.

Работна среща за коалиране, 24.1.2016 г.

Работна среща за коалиране, 24.1.2016 г.

Наред с тренингите и симулациите, подготвени от обучителите д‑р Георги Методиев и д‑р Деница Хинкова (която доброволстваше в тази роля! огромно БЛАГОДАРЯ!), имаше дискусии за бъдещето и за възможностите за действие пред активисти и НПО-та в майчините грижи. Участниците единодушно взеха решение да се сплотят и да формират Коалиция. Избраха име и слоган: Коалиция за майчино здравеопазване — За достъпна и уважителна грижа за майка и бебе.
Очаквайте скоро новини от нас относно Коалицията и съвместните ни действия.

Вашият коментар

Добавете вашият коментар по-долу, или trackback от вашия сайт. Можете също така да се абонирате за тези коментари чрез RSS.

Бъдете вежливи. Придържайте се към темата, без вулгарности или спам.

Може да използвате следните етикети:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този блог е свързан с Gravatar. За да получите своята световно-призната лична картинка, моля регистрирайте се в Gravatar.